У домашніх умовах вилікувати карієс у дитини, як і у дорослої, неможливо. Бактерії, що роз'їдають у буквальному значенні тверді та м'які тканини зуба, нікуди не подінуться. Єдиний вихід - звернутися за допомогою до стоматології, а інших варіантів просто не існує.

Найскладнішим є лікування карієсу у дітей 2-3 років. У цьому віці дитина не може зазнавати навіть найменшого відчуття болю. Плюс до всього, різкий больовий ефект у кріслі у стоматолога – запорука психологічної травми, яка дасть про себе знати у свідомому віці.

Вже кілька років поспіль не зменшує лідируючих позицій лікування карієсу лазером у дітей. Справа в тому, що ця процедура займає мінімальну кількість часу і вважається безболісною. Саме тому сучасні батьки готові платити трохи більше ніж за традиційний метод лікування ушкоджених карієсом зубів.

У Leo Dent батькам маленького пацієнта пропонують безпечний спосіб седації, що занурює дитину в сон чи напівсон. За цей час дантист встигає вилікувати одночасно всі зуби, які цього вимагають. Коли дитина приходить до тями, у неї нічого не болить, але при цьому проблеми із зубами повністю вирішені. Ціна анестезії стартує зі 100 грн.

Також у нас пропонується послуга «герметизація фісур», яка подбає про те, щоб через багато років у западинах зубів не утворювався карієс. Коштує вона у нас 200 гривень за один зуб.

Лікування карієсу постійних зубів у дітей практично не відрізняється від методів боротьби із цим захворюванням, призначених для дорослих людей.

У будь-якому випадку після консультації лікар проведе процедуру зі зняття зубних відкладень ультразвуковим апаратом, потім препарує каріозну поверхню і поставить фотополімерну пломбу. Приблизно комплекс перерахованих процедур обійдеться в 1000 грн, але остаточну вартість лікування слід дізнаватися у дантиста, що лікує.

ЗАПИСАТИСЬ ДО ДИТЯЧОГО СТОМАТОЛОГА В ХАРКОВІ

проспект. Героїв Харкова 137, 5 поверх, праве крило

+38 (095) ‎510-11-01
+38 (098) 510-11-01
+38 (073) 510-11-01